Productbeschrijving
Ingrediënten
Tarwebloem, water, kip (12%), ui, aardappel, suikermaïs, plantaardig vet (ongehard raapzaad- en palmolie), margarine (palmolie, raapzaadolie, zonnebloemolie, water, zout; emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; zuurteregelaar: citroenzuur, kleurstof: betacaroteen), groentebouillon (zout, maltodextrine, suiker, gedroogde ui, smaakstoffen, selderij extract, tomatenpoeder, kruiden en zonnebloemolie). Suiker, zout, knoflook, witte peper, Scotch Bonnet peper, specerijen, maïszetmeel, plantaardige olie(soja olie), natuurlijke kleurstoffen: kurkuma en anatto, conserveermiddel: kaliumsorbaat.
Allergenen advies: voor allergene stoffen, waaronder glutenbevattende granen, zie bovenstaande vetgedrukte ingrediënten.
Gemiddelde voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energie | 1034kJ, 247 kcal |
Vetten | 11,6 g |
Waarvan verzadigd | 5,3 g |
Koohydraten | 28,1 g |
Koolhydraten waarvan suikers | 2,1 g |
Vezels | 1,3 g |
Eiwitten | 6,8 g |
Zout | 0,6 g |
Bereidingsadvies verschilt of het product ontdooid is of bevroren.
Wanneer de Patties ontdooid zijn: (dit is sterk aanbevolen voor de perfecte deeg):
Verwarm de oven voor op 200 graden, of op gasstand 5, leg de Patties 15 – 20 minuten op de bakplaat in de oven (zonder verpakking).
Wanneer de Patties bevroren zijn: Verwarm de oven voor op 20 graden of op gasstand 5, bak de Patties af in 20 – 25 minuten op een bakplaat in de voorverwarmde oven (zonder verpakking).Opwarmen in de magnetron is niet aanbevolen. Dit verminderd de kwaliteit van het deeg.