jerk-chicken-patty

Jerk Chicken Patty

2.50

De Jerk Chicken Patty is een heerlijke snack met een vulling van gekruid kippengehakt, specerijen, groenten en een mix van speciale kruiden. Het deeg van de Patty wordt luchtig, krokant en goudkleurig afgebakken.

Productbeschrijving

Ingrediënten

Tarwebloem, water, kip (12%), ui, aardappel, suikermaïs, plantaardig vet (ongehard raapzaad- en palmolie), margarine (palmolie, raapzaadolie, zonnebloemolie, water, zout; emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; zuurteregelaar: citroenzuur, kleurstof: betacaroteen), groentebouillon (zout, maltodextrine, suiker, gedroogde ui, smaakstoffen, selderij extract, tomatenpoeder, kruiden en zonnebloemolie). Suiker, zout, knoflook, witte peper, Scotch Bonnet peper, specerijen, maïszetmeel, plantaardige olie(soja olie), natuurlijke kleurstoffen: kurkuma en anatto, conserveermiddel: kaliumsorbaat.

Allergenen advies: voor allergene stoffen, waaronder glutenbevattende granen, zie bovenstaande vetgedrukte ingrediënten.

Gemiddelde voedingswaardeper 100 g
Energie1034kJ, 247 kcal
Vetten11,6 g
Waarvan verzadigd5,3 g
Koohydraten28,1 g
Koolhydraten waarvan suikers2,1 g
Vezels1,3 g
Eiwitten6,8 g
Zout0,6 g

Bereidingsadvies verschilt of het product ontdooid is of bevroren.

Wanneer de Patties ontdooid zijn: (dit is sterk aanbevolen voor de perfecte deeg):
Verwarm de oven voor op 200 graden, of op gasstand 5, leg de Patties 15 – 20 minuten op de bakplaat in de oven (zonder verpakking).

Wanneer de Patties bevroren zijn: Verwarm de oven voor op 20 graden of op gasstand 5, bak de Patties af in 20 – 25 minuten op een bakplaat in de voorverwarmde oven (zonder verpakking).Opwarmen in de magnetron is niet aanbevolen. Dit verminderd de kwaliteit van het deeg.

Volg je ons al op Facebook?